Verantwoording

Wat is Team Compromis RijnlandRoute? Het Team Compromis RijnlandRoute is in juni 2012 als burgerinitiatief voor het eerst bijeen gekomen. Doelstelling is om op basis van politieke realiteit, met actuele technische en financiële kennis van zaken, een constructieve bijdrage te leveren aan het dossier RijnlandRoute. Op 27 juni heeft een vertegenwoordiger van het team ingesproken op een vergadering van Provinciale Staten met een pleidooi voor een geboorde tunnel. Provinciale Staten hebben die dag de voorkeur uitgesproken voor het Zoeken naar Balanstracé en tegelijkertijd een statenbrede motie aangenomen om de mogelijkheid van zo’n geboorde tunnel verder te onderzoeken.


Contactpersoon:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.%3C">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

rob.van.engelenburg

Drs. Rob van Engelenburg is afgestudeerd als economisch geograaf en bestuursplanoloog en ruim 33 jaar werkzaam bij diverse brancheorganisaties en Vereniging van Kamers van Koophandel, in de belangenbehartiging van het georganiseerd bedrijfsleven richting overheidsinstanties.

 

tjeerd

Ir. Tjeerd Bandringa is werktuigbouwkundig ingenieur met meer dan 30 jaar (inter)nationale projectervaring in de procesindustrie op het gebied van energie en utilities van idee tot draaiende installatie.

 

jaap.poorta

Ing Jaap Poorta, afgestudeerd HTS/W&W te Haarlem Waterbouwkundige met meer dan 35 jaar internationale ervaring bij Boskalis en de HBG opgebouwd op het gebied van productie, kostencalculatie en uitvoering van projecten.

 

jack.verschoor

 Drs. Jack Verschoor MPA is afgestudeerd als ruimtelijk econoom en Master of Public Administration, is zijn loopbaan begonnen bij de gemeente Leiden en heeft ruim 24 jaar gewerkt bij de provincie Zuid-Holland in de planologie, economie, bodemsanering, alsmede projectmanagement op het gebied van ontwikkelingsplanologie. Voorts als lobbyist in Brussel voor de Randstadprovincies.

esther.rijken

Drs. Esther Rijken is afgestudeerd Slaviste, senior adviseur, ruim 20 jaar ervaring bij de overheid.